Híreink

Költöztetés Garancia
30 03

Meglepő tények: ezért éri meg évközben a lomtalanításért fizetni

Felesleges költekezésnek véli. Hiszen az éves ingyenes lomtalanítást nem tudja semmi überelni. Nos, megmutatjuk, hogy mindez épp fordítva van. És Ön az ingyenessel akár rosszabbul is járhat. Miért éri meg évközben lomtalanítást kérni?

 

Ugyan miért is, hiszen ott az éves ingyenes lomtalanítás. Aminek kihirdetett időpontját mindenki úgy figyeli, mintha a lottó 5-ös számait húznák.
Az éves lomtalanítás lehetősége ott van, akkor is, ha él vele, és ha nem. Nem kell érte fizetnie, és még csak a telefont sem kell felemelnie.

Talán Ön is így látja.

A kényelmetlen igazság az, hogy Ön igenis fizet érte. Csak nem úgy, ahogy Ön gondolja.
Ráadásul több energiájába kerül mindezt véghezvinnie, mintha szakemberhez fordulna.

 

Miért jelent Önnek ugyanúgy „költségeket” az éves ingyenes lomtalanítás?

Mert az idő pénzbe kerül. Így a várakozás is.
Ön az idejével fizet érte, és otthonában a m2-ekkel.
Minél nagyobb a rumli, annál többel.

Hónapokig kell eltűrnie a felesleges kacatokat, és várakoznia a megoldásra, míg végül megszabadulhat a limlomoktól. A felesleges holmik tárolása Önnek csak nyűg. Hiszen semmi hasznukat nem veszi. Megfosztják Önt a környezetének szabad használatától.

Tárolásukkal lemond azokról a m2-ekről otthonában, amit másra is használhatna. Esztétikailag csúfítják a környezetét. Sok esetben veszélyesek, sőt balesetveszélyesek.

 

Ön is átélte már azt a helyzetet, hogy magyarázkodnia kellett a sok limlom miatt a vendégeinek?

„Bocs, még ezt nem sikerült elszállíttatnunk, amióta lecseréltük…amióta megjött az új…a télen elromlott…és kénytelenek voltunk újat venni.”

Az eltört vagy kiálló fémrészekbe pedig folyton beleakad a ruhája. Mennyi ruha halálát is okozta már a lom az életében?
Kíváncsi vagyok, hogy mikor veszi észre, hogy ezen példák teljesen hétköznapi szituációk, amik Önnel is megeshetnek.

Ráadásul egyes lomtalanításra szánt tárgyak balesetveszélyesek. Így állandó stresszforrást jelentenek Önnek, hiszen sosem tudhatja, hogy a gyerekek vajon a nagy csendben nem-e „tiltott zónában járnak”.

 

Megint állhat egy évet a kacat a pincében, vagy van ennél egyszerűbb megoldás?

Ha a költözésnél megszabadulna a holmik nagy részétől. Vagy a nagytakarítás túl nagyra sikeredett, sok a felesleges holmi; a várakozáson kívül van egyszerűbb megoldás is: az év bármely szakaszában igénybe vehető lomtalanítás.

Velünk lomtalaníthat egész évben. Az évi egyszeri ingyenes lomtalanítás csak korlátozott lehetőséget nyújt Önnek a lomoktól való megszabadulásnak. Keressen minket még ma, és szabaduljon meg a lomoktól.